om-oss

HEI LA OSS GÅ UT 

Hvor mange hjul har du på ditt kjøretøy idag? To, tre, fire? Eller ingen? Uansett hvilke preferanser du har: Tucano Urbano er med deg. Med materiale og teknologi som gjør ditt hektiske liv mer praktisk, mer behagelig og enda tryggere. Det er fordi vi kommer fra gaten. Men vi går hvor som helst, i tettbygde strøk og utenfor. Uansett vær: regn, sol, vind, varme. Så, ikke sjekk hva været er idag: Bare kle deg og gå ut. Vi er her for deg. Vi tenker imot strømmen.


VI BLE FØDT PÅ GATEN

Tucano Urbano ble født i 1999 i Milan: en by som så at gatene sine ble mer og mer fylt med scooterister hver eneste dag. Varemerke ble født med dem og for dem, med visjonelle og frie og enkle intuisjoner: som eksempel Termoscud®, beintrekk for scootere som har blitt et symbolet på en ny kategori. Og med tiden ble den lille tukanen i diamanten forvandlet til et solid og suksessfullt merke, en referanse for dem som forflytter seg i det urbane område. I 2012, med ankomst av nye partnere og et nytt styre, opplevde varemerke utfordringer i ukjente områder. Disse utfordringene sviktet ikke  varemerkets urbane bykall, men heller forstørret det til en ide om total mobilitet: for når som helst, for en hvilke som helst vei, og for en hvilke som helst livsstil. 


VI ER BY DYR 

Asfalt jungel, sjelløs labyrint, hindringer for relasjoner? Bare tull. Viss du vet hvordan å leve, vet du at byen er et sted som skaper muligheter. Og vi arbeider for å gjøre hver eneste by til en åpen by. En by som aldri stopper, og aldri stopper oss. Dette er vår misjon: gjøre livet enklere, tryggere og mer engasjerende for dem som beveger seg i omkretsen av store byer. Med hvilke som helst midler og hvilke som helst vær, men alltid stilfull.


EN MERKEVARE PÅ VEIEN. MED FIRE FASTE PUNKTER. 

Tucano Urbano er et varemerke som arbeider hardt. Og hvert eneste plagg, tilbehør eller løsning har et ufeilbart DNA. Som er basert på fire veldig presise punkter.

DYKTIGHET.
En blanding av originale intuisjoner, strengt design og utførende materialer. Tucano Urbano oppfinner løsninger for mobilitet som andre ikke oppfatter.

VIKTIGHET.
For Tucano Urbano er dette en livsstil: det er design, the er former, det er farger. Istedenfor å skrike høyere enn andre, foretrekker vi å bli lagt merke til på grunn av kvaliteten av våre løsninger.

PRAKTISK.
Noen elsker ergonomi, andre elsker sunn fornuft: men når du har et Tucano Urbano produkt med deg, vil du alltid finne den riktige tingen til rett sted. I funksjonaliteten.

VERDI.
Hvem som helst kan lage godt plagg til en høy pris. Men Tucano Urbano tror på at kvalitet må være rimelig. På denne måten blir en kundes tilfredshet doblet.